-
سلام، من راجب داروی ریواستیگمین سوال داشتم،
پدربزرگ من بعلت بیماری CHF چند سالی بود که بعضی اوقات نشانه های دمانس را داشتند، یا گاهی فراموش میکردند و بعضی چیز هارو اشتباه می گفتند ولی اصلا جدی و شدید نبود،
دو ماه پیش بخاطر شکستگی فمور و جراحی در بیمارستان بستری شدند و بعد از اون دچار دلیریوم شدن، وقتی خونه اومدیم بهتر شد ولی همچنان فراموشی داشت خصوصا از عصر به بعد، حتی گاهی ما رو یادش نمیومد، یا روزانه یکی دو بار سراغ افرادی که فوت شدند رو میگرفت،
با تجویز دکتر شروع به مصرف داروی ریواستیگمین کردند، ولی الان حدودا یک ماهی هست روزی دو تا ریواستیگمین میخورن و بیشتر اوقات در خاطرات گذشته است، از گذشته ها حرف میزنه، سراغ افرادی که فوت شدن رو میگیره، بی ربط با موضوع حرف میزنه، آگاه به شرایط فعلی که دارن نیست، حتی گاهی به مکان هم آگاهی نداره، خاطرات ساختگی رو تعریف میکنه، سراغ بچه های کوچیکی رو میگیره که احتمالا بچه های خودشون بنظرشون میاد،
قبل از مصرف قرص هم این نشانه ها بود ولی خیلی کمتر، منظورم اینه بعد از مصرف قرص نشانه ها بیشتر شده،
قبل از مصرف قرص بیشتر ساکت بودن و گاهی که حرف میزدن مشخص میشد آلزایمر گرفتن، ولی بعد از مصرف قرص بیشتر حرف میزنن و بیشتر نشانه های بیماری مشخص میشه ،
این شد که من نگران شدم و میخواستم بدونم ممکنه این دارو باعث شده باشه که اقاجون بدتر بشه و نشانه های بیشتری رو بروز بده ؟! یا اینکه اگه این دارو قطع بشه ممکنه آقاجون بدتر یا بهتر بشه ؟!
-
داروی ریواستیگمین دارویی هست که برای دمانس و آلزایمر استفاده می شود، روی سطح استیل کولین مغز اثر دارد و از عوارض آن تهوع و استفراغ است. برای درمان علامتی بیماری آلزایمر خفیف تا متوسط کاربرد دارد. با توصیفی که شما فرمودید پدربزرگتان دچار غروب زدگی شده است که می توانید با خط مشاوره رایگان 44645510 از ساعت 9 تا 2 تماس بگیرید و راهکارهای لازم در رابطه با وضعیت نگهداری بهینه درهنگام غروب آفتاب را برای فرد مبتلا آموزش ببیند.
درکنار این موضوع امکان پیشرفت بیماری وجود دارد که ممکن است ربطی به داروی ریواستیگمین نداشته باشد. ولی مراقب باید بعد از اولین واکنش دارو، وضعیت فرد مبتلا را به پزشک معالج گزارش دهد. در وضعیت کنونی بهتر است فرد مبتلا توسط پزشک متخصص معالج یا پزشکان انجمن معاینه شود و در مورد داروها مشورت کنید.
شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد سایت شوید.